Professioneel logo laten ontwerpen.

Een sterk logo is de basis van je huisstijl. Het is vaak het eerste dat klanten zien en het geeft hen een indruk van je merk. Bij ons kun je een logo laten ontwerpen dat zowel uniek als herkenbaar is, en volledig aansluit bij de uitstraling en het aanbod van je onderneming.

Vanaf €180.

Aiman El Maimouni
Jasmine Vanberghen
Mouad Ben Azzouz 1
Melissa De Greef 1
Kurt Vercammen
5.0 rating uit 22 Google reviews

Hoe wij jouw logo ontwerpen.

Een logo laten ontwerpen vereist heel wat voorbereiding. Het is element van je huisstijl die je niet zomaar kan veranderen. Daarom is het belangrijk om het logo ontwerp van in het begin juist te krijgen. Hiervoor bespreken we een aantal essentiële zaken:

logo ontwerp

Waarom je logo laten ontwerpen door Cayweb?

logo ontwerp 1

Bekijk ons werk.

Hoeveel kost een logo?

Starter

€180

2 logo concepten met icoon, alle formaten en bronbestand.

Groeier

€270

3 logo concepten met icoon, alle formaten en bronbestand.

Premium

€360

5 logo concepten met visitekaartjes, sociale media kit en mini-huisstijl.

Veelgestelde vragen over logo ontwerp.

Ben ik eigenaar van mijn logo?

Ja, jij bent 100% eigenaar van je logo. Zodra het ontwerp is afgewerkt, krijg je het logo in alle bestanden en formaten. We zorgen ervoor dat je over alles beschikt wat je nodig hebt om je logo effectief te kunnen inzetten, zowel online als offline.

Je krijgt minstens 3 tot 5 concepten aangeleverd. Deze zijn allemaal verschillend zodat je een keuze kan maken die écht bij je past. Op basis hiervan werken wij het logo verder af.

Doorgaans duurt het proces van begin tot eind ongeveer 2 weken. In de eerste week leveren wij de concepten aan, in de tweede week werken we het logo volledig af op basis van jouw feedback.