Professionele website laten maken.

Wil je een website laten maken die niet alleen mooi is, maar ook resultaat oplevert? Ga voor een website op maat en krijg meer leads, meer aanvragen en meer omzet.

Binnen 4 weken online!

Aiman El Maimouni
Jasmine Vanberghen
Mouad Ben Azzouz 1
Melissa De Greef 1
Kurt Vercammen
5.0 rating uit 22 Google reviews

Hoe wij jouw website winstgevend maken.

Gebruiksvriendelijk.

Wij bouwen onze websites altijd met jouw ideale klant in het hoofd. Een website werkt pas als deze aansluit bij de verwachtingen en behoeften van je doelgroep. Alleen zo kan je optimale resultaten behalen.

Een van de grootste redenen waarom bezoekers je website verlaten, is een trage laadtijd. Dat gebeurt niet bij Cayweb. Wij garanderen een Google Pagespeed-score van 95+ voor jouw website. Dit is de officiële performance-indicator van Google, waarmee we de snelheid van je site optimaal houden.

Een website die niet vindbaar is, levert weinig op. Daarom optimaliseren wij elke website zodat je kunt rekenen op betere posities in de zoekresultaten van Google. Wij zorgen dat je website voldoet aan alle SEO-standaarden en goed scoort op belangrijke zoekwoorden.

Wist je dat je webteksten een grote rol spelen in je SEO-prestaties? Wij schrijven SEO-vriendelijke teksten die niet alleen je bezoekers aanspreken, maar ook bijdragen aan een hogere ranking in zoekmachines. Zo haal je het maximale uit je website én je content.

 

Wij zorgen ervoor dat je website op alle apparaten perfect werkt. Daarom bouwen we drie verschillende versies van je site: mobiel, tablet en desktop. Zo garanderen we dat je website 100% leesbaar en gebruiksvriendelijk is, ongeacht het apparaat dat je bezoekers gebruiken.

Bij ons geen standaard templates of sjablonen. Wij bouwen websites volledig op maat, afgestemd op jouw wensen en die van je bedrijf. Heb je specifieke functies die je wilt integreren? Laat het ons weten, en wij zorgen voor een perfecte koppeling.

website op maat

Waarom wij kiezen voor WordPress webdesign.

WordPress is veruit het meest gebruikte systeem voor een professionele website. Op WordPress kunnen wij het webdesign- en ontwikkelproces efficiënt combineren. Terwijl andere agencies apart aanrekenen voor het webdesign en het development, vallen deze twee bij ons onder 1 tak. Zo besparen wij heel wat tijd, en bespaar jij heel wat centen. Een win-win voor beide kampen.

website op maat

Hoe gaan we te werk?

1. Kick-off meeting

We beginnen met een uitgebreid gesprek om jouw bedrijf en sector goed te leren kennen. We bespreken wie jij bent als zaakvoerder, welke producten of diensten je aanbiedt en wat jouw doelstellingen zijn. Aan de hand van onze website prijs calculator overlopen we jouw wensen en verwachtingen voor de website. Daarna sturen we een vrijblijvende offerte op.

2. Content verzamelen

Na goedkeuring van de offerte verzamelen we alle content, zoals teksten, informatie en beeldmateriaal. We halen alle bestaande content bij elkaar en, indien nodig, kunnen we extra content creëren. Ondertussen gaan we aan de slag met het (her)schrijven van je SEO-teksten en het opbouwen van de basisstructuur van je website.

3. Website ontwerpen en ontwikkelen

Zodra de teksten zijn goedgekeurd, gaan we over tot het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Wij werken in WordPress, waardoor we het webdesign- en ontwikkelproces efficiënt kunnen combineren. Binnen een week kun je al de eerste versie van je homepagina verwachten, zodat we meteen ruimte hebben voor feedback.

4. Feedback verwerken

We verwelkomen jouw feedback en houden rekening met jouw wensen en visie. Natuurlijk voorzien wij ook advies waar nodig. Nadat de homepagina is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de overige pagina’s.

5. Mobiele versies, testing & SEO

Na de goedkeuring van de desktopversie zorgen wij voor de mobiele en tabletversies van je website. Jouw website zal optimaal functioneren op elk apparaat. We testen alle functies en overlopen of je formulier en integraties correct werken. Verder voeren we de nodige SEO-optimalisaties door, zodat je website goed vindbaar is in de zoekresultaten van Google.

6. Lancering en onderhoud

Wanneer alles perfect in orde is, lanceren we je website. Ook na de lancering blijven we je ondersteunen. Als onderdeel van onze hostingpakketten krijg je kwartaalrapportages over de prestaties en staan we klaar voor kleine aanpassingen wanneer nodig.

Hoe gaan we te werk?

Bekijk ons werk.

Veelgestelde vragen over websites.

Hoeveel kost een website?

De kosten voor een website kunnen sterk variëren afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. Het hangt af van verschillende factoren, zoals het type website dat je wil laten maken, de functies die je nodig hebt, en de hoeveelheid content die moet worden ontwikkeld.

Om je toch een richtlijn te geven: onze websiteprojecten beginnen vanaf €720 voor een eenvoudige one-pager. Als je meerdere pagina’s wil, maatwerkfuncties, SEO-teksten, en een online agenda, zal de prijs uiteraard hoger liggen.

Dit hangt voornamelijk af van de klant zelf. Wij kunnen al heel snel een website opleveren (record: 2 werkdagen). Doorgaans duurt het proces van A tot Z ongeveer 4 weken. Hoe sneller jij ons uiteraard de nodige content en feedback aanlevert, hoe sneller wij je website kunnen afwerken.

Doorgaans zijn we zeer flexibel op vlak van betalingen. Standaard werken we met een 20/30/50 systeem. De eerste 20% van de projectprijs is een voorschot. De volgende 30% wordt gefactureerd bij goedkeuring van het eerste ontwerp. De laatste 50% wordt gefactureerd bij oplevering van het project.

Verder bieden wij ook afbetalingsplannen van 3 maanden. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Met veel plezier! Wij hebben al meerdere websites opnieuw gemaakt en in een nieuw jasje gestoken. Vaak is dit ook goedkoper dan een nieuwe website te laten maken, omdat we zo bepaalde elementen kunnen hergebruiken.

Jazeker. Voor al onze websiteprojecten werken wij in WordPress en Elementor. Beide systemen kunnen wij zodanig aanpassen dat je je website zelf kan beheren en kan inloggen.

95% van onze websiteklanten kiezen ook voor onze hosting. Waarom? Omdat je zo nooit meer technische zorgen meer zult hebben over je website. Wij hosten je website, zorgen voor de nodige updates, en voor aanpassingen kan je ons altijd simpelweg een mailtje sturen. Meestal helpen we je dezelfde dag nog verder.

Voor technische errors zijn wij 100% verantwoordelijk. Ontdek onze hostingpakketten.